Скільки заробляє володарка найбільших губ країни Світлана Лобода?

Світлана Лобода приваблива та цікава публіці не лише завдяки її голосовим здібностям, а й завдяки зовнішнім даним. А із зовнішніми даними у зірки, Слава Богу, все дуже добре.

Довгий час предметом гострих обговорень та суперечок Світлани було те, чи вона робила свої губи. Незважаючи на численні візуальні аналізи та висновки незалежних хірургів про те, що губи у Свєти не дуже натуральні, вона продовжує стверджувати, що цими губами її нагородила природа, і жодного зайвого хірургічного втручання в них не було.

Ці бурхливі обговорення, помножені на талант співачки, і додані до її трудоголізму, у результаті дали російській, українській та зарубіжній сцені цікавого артиста, на концерти якого квитки розкуповують практично відразу після старту продажів. Навіть попри те, що ціни кусаються.

Світлана Лобода

Згідно з відкритими джерелами, Світлана Лобода в Україні за свій виступ бере близько 25 тисяч євро, а от у Росії її приватний концерт на закритій вечірці коштує від 300 тисяч доларів.

Відомо, що Лобода та 400 тисяч євро за свій концерт брала. Щоправда, російській чи українській публіці цей цінник не по кишені, тому за такий гонорар голосиста зірка виступала у Штатах.

Після народження доньки Тільди блондинка підняла гонорари вдвічі — до 50 тисяч євро плюс дорога, проживання та добові (200 євро) для команди з 12 осіб. У Новорічні свята вартість її творчих послуг зростає на 70 тисяч євро.

Світлана Лобода приймала сигнали із космосу
Світлана Лобода

Скільки Лобода бере за те, щоб стати гостем на якомусь шоу – невідомо. Але враховуючи те, що її поява останнім часом — рідкість, не всім по кишені цінник, який встановлює ця надзвичайна зірка.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.