Скільки заробляє Тіна Кароль?

Зірка української сцени Тіна Кароль — чи не найвища оплачувана знаменитість України. До цього статусу вона йшла дуже довго, тож назвати її гонорари не заслуженими — язик ні в кого не повернеться.

З початком пандемії коронавірусу українська співачка Тіна Кароль зрозуміла, що через скасування концертів її доходи можуть різко урізатися, тому відразу ж перепрофілювалася на бізнесвумен, стала частіше зніматися в рекламі і прийняла пропозицію стати обличчям кількох брендів.

Наприклад, виконавиця хіта “Вище хмар” понад рік є обличчям масштабної рекламної кампанії дорогоцінних прикрас ювелірного бренду “Укрзолото”. Видання “Обозреватель” пише, що зірка з таким ім’ям може брати від 100 000 до 200 000 доларів на рік за свою співпрацю.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також співачка співпрацює і з менш відомими брендами. Наприклад, журналісти розкопали, що вона створила колаборацію із брендом шапок, який відстебнув їй щонайменше 5 тис доларів.

Також Кароль має і свою брендову продукцію — шовкові хустки, воскові свічки і навіть захисні маски для обличчя.

Який дохід від цих товарів — складно сказати, адже шанувальники Тіни просто божеволіють за будь-якою брендованою продукцією і купують її цілими партіями.

Загалом Тіна Кароль — зірка, яка вміє монетизувати своє ім’я. За інформацією, яка є у відкритому доступі, за деякі рекламні ролики за участю Тіни іноземні компанії готові були платити від чотирьох мільйонів гривень.

Сама ж зірка свої прибутки не розкриває. Вважає неетичним питання, скільки вона заробляє.

Тіна Кароль у кліпі Подвійний рай
Тіна Кароль у кліпі Подвійний рай

Втім, можна припустити, що Тіна Григорівна і сама не знає, скільки вона заробляє, адже у зірок такої величини завжди є бухгалтери, які ведуть суворий облік доходів і витрат.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.