Мама та бабуся відмовилися від Ганни Трінчер через її нареченого

Учасниця "Голосу країни" та героїня серіалу "Школа" Ганна Трінчер виходить заміж. Однак радість від цієї урочистості з Анною поділили не всі близькі. Навпаки — мама та бабуся відвернулися через це від артистки.

Анна Трінчер прославилася завдяки серіалу “Школа”

Анна Трінчер поділилася, що після новини про те, що її коханий Олександр Волошин зробив їй пропозицію, мама та бабуся дуже засмутилися. Вони не прийняли хлопця до родини. І не раді тому, що їхня Аня відповіла “так”.

“Я не чекала від тебе такого, як ти могла? На весілля можете не запрошувати!”, – цитує юна співачка Ганна Трінчер слова своїх родичів, коли вони дізналися про майбутнє весілля.

Рідні не повірили словам Ганни Трінчер про те, що вона не знала про майбутню пропозицію.

Ганна на це дуже образилася, і сказала, що цими вчинками родичі зіпсували найголовніший сюрприз у її житті.

“Я кажу: “Мамо, ви серйозно?”. Ви щойно з бабусею зіпсували мені найголовніший сюрприз у житті”, – скаржиться Ганна Трінчер в інтерв’ю програмі “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1.

Ганна вже розповіла, що одруження вони із коханим намітили на літо наступного року. Тому не дивно, якщо це весілля онлайн відгуляє вся прогресивна молодь, яку зараз підписано на Ганну Трінчер. Пара вже поділилася, що церемонії одруження у звичному її розумінні не планують. А ось цікаву діджитал-тусовку бачать дуже перспективною та сучасною ідеєю.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?