Скільки заробляє найоплачуваніший телеведучий України?

Усі, хто хоч раз включав телеканал 1+1, точно знають цього харизматичного та неймовірно заводного телеведучого. Юрій Горбунов – душа українського телеканалу. Його часто показують на ТБ, запрошують зніматися. Отже, і гонорари телеведучого досить високі.

Скільки саме отримує чоловік Катерини Осадчої – це загадка. Він, як і інші зірки, не дуже любить розповідати про своє матеріальне становище. Але колись головний телеведучий проекту “Танці із зірками” поділився, що найвищий гонорар, який він отримував за вечір, це 10 тисяч доларів. Тоді знаменитість провів приватний день народження.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

За словами телезірки, свято тривало довго. Він зазначив, що ці часи минули, і зараз ніхто не платить такі гроші. Про це Горбунов розповів у програмі “Зе Інтерв’юер”. Проте приватні корпоративи не єдиний спосіб заробітку Юрія. Він також режисує фільми українського виробництва та сам у них знімається.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Його можна побачити в картинах Село на мільйон, Великі Вуйки, Шалене весілля, Останній москаль та інші. До речі, в останньому москалі Горбунов виконав дві ролі відразу. Гонорари за такі телепроекти сягають кількох сотень тисяч доларів.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.