Померла мати Андрія Данилка: Чому Вєрка Сердючка це приховувала? Величезна втрата (Відео)

Андрія Данилка та його Альтер-его Вєрку Сердючку публіка знає виключно з позитивної точки зору. Гумор, запальні пісні, шоу, виступи – це все – творча стихія артиста. А професійний артист на сцену виходить із широкою усмішкою, навіть коли в його душі багато болю та переживань.

Рік тому комік Андрій Данилко втратив свою маму. Аж до останнього часу він не хотів про це зізнаватись, адже було відчуття, ніби вона десь поруч, і ось-ось повернеться. Де жила мама Вєрки Сердючки останніми роками життя і чому її не стало? Дивіться далі у нашому відео.

Світлана Іванівна Волкова – мама українського шоумена та коміка Андрія Данилка. Її забрав 2020 рік у віці 82 років. Втім, про свою втрату гуморист зміг заявити лише через рік, коли біль у душі від втрати найближчої людини вже не був таким сильним, і він зміг про це говорити. Світлана Іванівна проживала в селі Клименки під Полтавою, і не хотіла переїжджати до столиці, хоча він не раз пропонував. Як з’ясувалося, сімейний будинок Вєрки Сердючки не був такими нечувано дорогими хоромами, як багато хто його собі уявляв. Історія в корені дзеркальна — мама жила в скромненькому сільському будиночку, який через рік після її смерті інакше як халупою не назвеш. Та й село скромне, 20 років тому там було лише трохи більше сімдесяти жителів, а зараз і того менше.

За сірим парканом видно маленьку одноповерхову будівлю з дерев’яними вікнами. Подвір’я охайне і чисте, в порівнянні з покинутими будинками вздовж вулиці.

Про втрату матері стало відомо журналістам телеканалу Лайв, які приїхали до рідного села Андрія Данилка. Сусіди матері розповіли, що Світлана Іванівна померла на 83 році життя. Це сталося близько року тому.

Жителі села добре відгукуються про маму Андрія Данилка. Також вони розповіли, що співак іноді приїжджав до мами та допомагав їй. Очевидно, що втрату артист вирішив приховати від публіки, але розповів про це найближчим.

Сусіди зізнаються, що навіть після смерті жінки до її будинку періодично навідуються родичі — дочка Галина та Анна. Проте, самого артиста тут уже давно не бачили.

Тепер зрозуміло, чому Сердючка та її творець Данилко вже більше року переживають таку творчу кризу. Незважаючи на те, що Данилко час від часу відвідує шоу, і навіть є зірковим детективом проекту Маска на телеканалі Україна, якось артист зізнався, що відчуває якусь творчу кризу.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.