Як виглядає і чим займається середній син Христини Орбакайте?

У Христини Орбакайте трьох дітей. Другою дитиною від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова став син Дені, за якого мамі довелося прилюдно поскандалити з батьком. Адже у Чечні не прийнято, щоб при розлученні діти залишалися з мамою, якщо, звичайно, тато на це не погоджується.

У справу втрутилася Пугачова, і лише тоді Дені зміг повернутися до неї та до своєї рідної матері. Доля Дені Байсарова також загадкова та цікава, як і долі інших членів цієї родини.

Христина Орбакайте та Дені Байсаров
Христина Орбакайте та Дені Байсаров

Судячи з Інстаграм Дені Байсарова, хлопчик пов’язав своє життя з творчістю, як і вся його родина. Юний Дені займається організацією всіляких арт-проектів, влаштовує вечірки та інші світські заходи.

Зараз йому 23 роки, проте сміливо можна сказати, що хлопець все ще шукає себе.

2019 року Дені отримав в Оксфорді ступінь бакалавра. Після випускних іспитів він залишився у виші для проходження навчання у магістратурі.

Зараз Байсаров більшу частину часу проводить у Англії. У Лондоні він організував свій бізнес. Молода людина відкрила студію арт-терапії.

Як виявилось, його студія знайшла величезний відгук, і туди почали приходити не лише його друзі, а й знаменитості.

За твердженнями ЗМІ, Дені прийняв іслам і слідує чеченським традиціям.

Відносини із сім’єю у нього теж позитивні. Навіть незважаючи на конфлікт із батьками, він і їздить до США з мамою, і катається на гірськолижних курортах із батьком. Хоча раніше його батьки мали справжні війни за сина. Справа в тому, що коли Христина Орбакайте зустріла свого нинішнього чоловіка Михайла Земцова, він жив у Майамі. І Крістіна хотіла на якийсь час звозити туди сина. Проте Руслан Байсаров подумав, що Крістіна хоче назовсім його туди відвезти і забрав дитину. Бідолашна мама довго не бачила маленького Дені, лише коли в справу втрутилася Пугачова, все стало на свої місця.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.