“Я вперше про це розповідаю”: Єфросиніна розповіла, як чоловік зробив їй пропозицію із пластиковим кільцем

Телеведуча Марія Єфросиніна сьогодні займає позицію однієї з найвідоміших бізнес-вумен країни. Її гонорари досить високі, а одним із засобів доходу є Інстаграм-блог.

Але був час, коли Маша всього цього не мала. У своєму випуску “Дорослі дівчатка” з Олею Поляковою Маша зізналася, що були часи, коли її чоловік Тимур Хромаєв зробив їй пропозицію, подарувавши не каблучку з діамантом, а пластикову каблучку від пляшки з-під газування.

“У мене немає кільця, з яким мені зробили пропозицію. Тому що він одягнув мені від “Моршинської” пластмасову (штуку) на палець. Тому що це було романтично, а він був бідний. Ми довго жили в орендованій квартирі, але ми разом росли”, – розповідає Маша.

Маша Єфросиніна показала закулісні посиденьки в гримерці
Маша Єфросиніна

Однак згодом кар’єра фінансиста пішла вгору. Витрати зросли, рівень життя також. Проте грішми Тимур не кидався.

“Мені здавалося, що таким чином це показує його самодостатність, коли він може подарувати мені ту саму сумку Дольче Габбана на День народження. Дощу з грошей не було ніколи. Тимур заробляє гроші, плюс він фінансист. Він не витрачає їх просто так. Але це було раніше”, – каже Єфросиніна.

Однак потім їхню родину знову чекав стрибок униз.

“У 2015 році йому пропонують державну посаду. Державна посада зобов’язує відмовитися від свого приватного бізнесу. Я одружена з дуже чесним чуваком, який вирішив піти за буквою закону, і він нею йшов. Я вперше про це розповідаю так докладно”, – каже Марія у своєму Ютуб-шоу.

Марія Єфросиніна зізналася, що нечувані доходи, які були до цього і обчислювалися в десятках тисяч доларів, перетворилися на 22 тис грн на місяць. Тому телеведуча була змушена заробляти більше.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.