Полякова розповіла, як зайняла 26 тис доларів у партнера з бізнесу свого чоловіка

Оля Полякова довго намагалася потрапити на сцену, записувала пісні, знімала кліпи. Все це було за гроші її чоловіка. Однак коли гроші були витрачені, а зірка все ще не стала популярною, постало питання про те, що робити далі.

Зірка у програмі “Дорослі дівчатка” розповіла, що їй не виходило стати знаменитою за гроші свого чоловіка. Але коли перші натяки на славу та свого глядача прийшли, вона усвідомила – успіх буде можливий лише за ті гроші, які вона заробить сама.

Так, Оля Полякова розповіла, що якось вона взяла участь у шоу “Зірка з народу”. Вона знайшла партнера, якого звали Сергій Лоб. Вони виконали пісню “Чорнобривці” та перемогли на конкурсі. Призовий фонд становив 500 тис грн, що за тими мірками дорівнювало 60 тис доларів. Враховуючи те, що Сергія знайшла Оля, і саме Оля поставила цей номер, вона вважає, що заслуговувала на більше. Однак із призового фонду попросила у Сергія лише 10 тисяч доларів, на які зняла свій кліп на пісню “Russian Style”.

Оля Полякова
Оля Полякова

Кліп за перший день переглянули 74 тис людей, що стало знайомим на шляху до успіху. Вже після цього Полякова зрозуміла, що образ дівчини-блондинки у кокошнику — її хвиля.

Щоправда, для легендарної композиції “Шльопки” Олі довелося позичати нечувані на той час гроші — 26 тисяч доларів. Фінанси позичив партнер із бізнесу її чоловікові.

“Ми її повернули, правда, я затримала на 5 місяців платіж, тому що шоу-бізнес не одразу прийшов у моє життя. Проте через 8 місяців у мене почалися гастролі, я почала заробляти. І більше я ніколи не позичала на свій бізнес гроші. У мене є якась кубашка, з якої я витрачаю на свій бізнес, і залишок на сім’ю”, – зізнається Полякова у розмові з телеведучою Машею Єфросініною.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.