Коханка Мурата Налчаджіоглу зробила собі губи: намагається бути схожою на Ані Лорак

Коханка Мурата Налчаджіоглу нещодавно зі своїм нареченим відпочила у горах. Проте у понеділок вона вирішила поспішити повернутися на роботу — вона працює візажистом у Києві.

Дівчина хоч і не є блогером, проте часто публікує у себе в Інстаграм новини, фотографії. Шанувальники помітили, що останнім часом Лілія Абрамова надто змінилася. Фанати найбільше змін побачили в області губ у дівчини. Найімовірніше, вона скористалася послугами косметологів і зробила собі ефект “губки бантиком”, щоб вони візуально виглядали ще більше.

Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу
Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу

Підтвердження цього факту можна побачити у нових фотографіях та історіях Лілії. Так, на думку фанатів, вона візуально намагається наблизити себе до вигляду минулого кохання Мурата — Ані Лорак.

Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу
Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу

Взагалі чутки про те, що Лілія намагається бути схожою на Ані, ходять уже давно. Шанувальники подейкували, що нова обраниця Мурата Налчаджіоглу навіть планувала лягти під ніж. А все для того, щоб її благовірний, дивлячись на свою наречену, все більше закохувався в неї, згадуючи колишню пристрасть з Ані Лорак.

Нагадаємо, 2021 року стало відомо, що екс-чоловік співачки Ані Лорак, з яким та розлучилася через зраду, зробив своїй новій пасії пропозицію. Звати нову обраницю Мурата Налчаджіоглу Лілія Абрамова.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія готуються до весілля
Мурат Налчаджіоглу та Лілія готуються до весілля

Вона українка, родом із Запоріжжя, зараз працює візажистом у Києві. Слід зазначити, що весілля ще не було, і Мурат не поспішає анонсувати одруження. Хоча у так званий “медовий місяць” пара вже з’їздила. Для відпочинку закохані обрали український курорт – Карпати.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.