“Найбагатші люди у світі”: Квіткова та Добринін прокоментували своє матеріальне становище

Не секрет, що екс-учасник проекту "Холостяк" Микита Добринін, та його дружина Дар'я Квіткова — не найбідніші люди в українському шоу-бізнесі. Вони мають свій бізнес, а також Інстаграм-блоги, які приносять солідні доходи на утримання сім'ї.

Проте Дарія Квіткова вирішила похвалитися своїм шанувальникам тим, що вони з Микитою “найбагатші люди у світі”. Хтось може прийняти це за надмірне бажання показати себе, однак у новій публікації Дар’я мала на увазі далеко не матеріальні цінності. Вона мала на увазі цінність сімейної ідилії, якої все ж таки вдалося досягти після народження дитини.

Дарина Квіткова показала сина Лева та чоловіка Микиту Добриніна

“Так виглядають найбагатші люди у світі. І я не про матеріальний”, – написала Інстаграм-блогер під ніжним фото, де вона дивиться на чоловіка, який тримає в руках їхнього сина.

Хоча ще кілька тижнів тому Дарія скаржилася, що у них із чоловіком проблемний період. Вона розповіла, що більшість розлучень припадають саме на перший рік спільного життя, або на перший рік після народження дитини, оскільки на пару чекають особливі випробування.

Проте життєва мудрість партнерів допомогла їм досягти компромісу. Вони вирішили раз на місяць вириватися із звичних побутових проблем на вихідні та їздити кудись без дитини. Маленького сина залишатимуть на своїх батьків.

Звичайно, багато шанувальників засудили це рішення, але самі Даша та Микита виглядають цілком щасливими, і це найголовніше.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.