“З дитинства вчили включати мізки та ворушити булками”: Поплавський прокоментував свій успіх

Один із найвідоміших українських ректорів Михайло Поплавський прокоментував свій успіх.

У нещодавньому інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна” Михайло Поплавський розповів, як це бути людиною-брендом. Найодіозніший ректор країни сказав, що з дитинства не підозрював про такий колосальний майбутній успіх. Але зізнається — працював для цього справді дуже багато. І до праці його привчили змалку.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

“Я хочу сказати, у моїх батьків перша дитина померла, друга, я була третьою. Мене вже і через вікно передавали, і священикам, і на дорозі ось ці всі звичаї. Я був таким, як сказати, мазунчиком, везунчиком. Тому що дідусь і бабуся давали вареники, але мені дід говорив на такій олійниці збивати олію, і якщо я не робив, мені їсти не давали… Мене з дитинства вчили самостійно заробляти, включати мізки, ворушити булками, і заробляти.У мене понад 70 торгових знаків запатентовано “, – розповів Михайло Поплавський у своєму інтерв’ю.

Нині Михайло Поплавський отримує добрі відсотки від запатентованих торгових марок. Також він є автором власного ТікТок-блогу, отримує зарплату ректора, крім того, часто виступає гостем на світських заходах України. Це забезпечує йому досить заможну старість, яку можуть лише мріяти люди його віку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.