Поплавський розповів, чому розлучився з обома дружинами і залишився холостяком у 71 рік.

Михайло Поплавський, незважаючи на свою одіозність, неодружений. У нього було два шлюби, які закінчилися тим, що не було почуттів.

Першою дружиною Михайла Поплавського була сільська фельдшерка. З нею Михайло Михайлович одружився, коли було 24 роки. Однак стосункам не судилося бути довгими. Коли молодий та гарячий Поплавський вирішив їхати до столиці з Горлівки на Донеччині, жінка не оцінила завзяття свого обранця.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

“Вона каже: вибирай — чи я, чи інститут культури. Ніколи жінки не повинні чоловікам так ставити питання. Я її вранці на мотоцикл посадив, до РАГСу відвіз і розлучився. І поїхав до Інституту культури. Тож жінки, дорожіть тими чоловіками, яких не маєте. І не ставте їм ультиматум “або/або”, бо чоловік обере те, що він хоче”, – розповідає Михайло Поплавський в інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна”.

Співаючий ректор зізнається — прожили з тодішньою дружиною трохи більше року.

Вдруге до вівтаря Михайло Поплавський повів свою наречену у Києві. Тоді він був студентом Інституту культури.

Михайло Поплавський із дружиною давно не з'являються разом, але не розлучаються
Михайло Поплавський із дружиною

Однак почуття пройшли, і в 2009 році одіозний ректор вирішив розлучитися зі своєю дружиною.

“Ми бачимо, що вже не ті почуття. Нас нічого не пов’язувало, і ми розлучилися. Я бачу, як сьогодні чоловіки та жінки мучаться один з одним. Краще розлучитися, розійтися, і бути щасливим і одному, і другому. Це моя позиція “, – каже Михайло Поплавський.

Він каже, що зараз його дружина на пенсії займається онуками.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.