Віра Брежнєва заявила, що у 39 років хоче спільну дитину з Костянтином Меладзе

Співачка Віра Брежнєва, яка родом з України, але живе і працює в Росії, вже 39 років. Має дві доньки від попередніх шлюбів, проте від союзу з Костянтином Меладзе спадкоємців немає.

Віра Брежнєва в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях” зізнається – найбільше не любить, коли в неї запитують про особисте життя. До інших проявом інтересу з боку шанувальників Брежнєва та її сім’я ставляться нейтрально.

“Нам не завжди подобається, коли наші прізвища використовуються в такому контексті”, – зізнається Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе у 2015 році. Чутки про їхній роман ходили давно. У 2012 році Брежнєва розлучилася зі своїм тодішнім чоловіком та батьком молодшої дочки Сари Михайлом Кіперманом. Таємні стосунки з Меладзе стали явними, проте зараз, наприкінці 2021 року, пара ще не має спільних дітей. І за це їх постійно критикують.

“Ми самі дивуємося чому так. Живемо собі, працюємо, творимо, нікого не чіпаємо. Але проте, якщо в будь-якому коментарі з’являються наші два прізвища, ми почуваємося як два слони в посудній лавці”, – зізнається Брежнєва.

Зірка каже, що цькування в мережах та негативний контекст уже трохи набрид. І закликає припинити розпускати про неї чутки. Каже, їхня родина така сама, як і мільйони інших.

“Ми нормальна родина, ми живемо, ходимо за продуктами, ходимо до кафе, ресторанів, їздимо відпочивати. Іноді ми не можемо проявити собі відкритий прояв почуттів на публіці”, – розповідає Брежнєва.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.