Сніданок у Камалії та Захура: що готує Мохаммад і за що Камалія звільняє персонал

Олена Вінницька як телеведуча програма "Зоряний шлях" на телеканалі Україна відвідала будинок Камалії Захур та її родини.

Вийшло так, що Камалія та Захур запросили Олену саме на сніданок.

“Що таке сніданок по-пакистанськи? Їмо щось на кшталт квасолі з ранку, буває манна каша, теж така смажена, не варена. Коржики, які прямо жирненькі”, – каже Захур.

“Вони такі жирні, що коли я приїжджаю до Пакистану, я намагаюся на кухню навіть не заходити”, – каже Камалія і сміється.

Захур та Камалія
Захур та Камалія

Співачка зізнається, що вміє готувати з пакистанської кухні плов. Навчив її готувати цю страву саме чоловік Захур. Вона зізнається, що чоловік Мохаммад Захур готує надзвичайно смачно. І його ніхто не вчив, сам у житті навчився. Адже з 16 років мешкав у гуртожитку, там і навчився сам собі готувати щось базово.

Зазначимо, що в Україну Захур приїхав із Пакистану, щоб навчатися у Донецькому технічному університеті. Однак вирішив залишитися тут і побудувати свій бізнес. Важко повірити, що нинішній мільярдер раніше мешкав у гуртожитку.

Нині у будинку Захура ні глава сім’ї, ні Камалія часто не готують. Звичайно, вони можуть побалувати себе та сім’ю чимось власноруч виробленим на кухні, проте для виконання домашніх зобов’язань у них є персонал.

“Зараз у нас працює кухар, дві покоївки, гувернантка та костюмер. У нас тут персонал і живе, у нас тут для них окремий будинок. Але було багато разів таке, що й звільняла. через неохайність. А ми люди охайні та гидливі. Там камера просто, а людина не знала. Тобто, ганчіркою, якою витирається стіл, вона взяла і витерла підлогу”, — зізнається Камалія, яка контролює всі побутові питання в сім’ї. Проте звільняла персонал не лише тому, що вони були не дуже сумлінними. Якось дійшло навіть до нещасного випадку з дочкою Камалії та Захура.

“Короче, няня залишила дитину на ліжку в спальні і пішла. Вона впала з ліжка. Недодивилася… І вибила собі 6 зубів. Це був жах. Дитина вся в крові…”, – скаржиться співачка Камалія.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!