Віра Брежнєва розповіла, як жила у злиднях і чому пішла працювати в 11 років

Сама Віра Брежнєва родом із багатодітної родини. Вона має сильну жіночу лінію, тому в сім'ї Віри було чотири дівчинки.

Хоча сім’я була і не дуже багатою, але всі дівчатка жили дружно, намагаючись ділити між собою все, що мають.

Віра навіть згадує, як у дитинстві вони купували одну жуйку та ділили її порівну на чотирьох.

“Це було круто, і ці відносини ми зберегли до цього дня. У нас є такий чат, де ми — чотири сестри та мама. Немає жодного дня, щоб у цьому чаті не було жодного повідомлення”, — каже Віра.

Враховуючи бідний матеріальний стан сім’ї, всі дівчатка з родини Віри Брежнєвої (яка тоді ще мала прізвище Галушка), були привчені до праці. Це й допомогло дівчатам невдовзі стати на ноги та почати заробляти для себе та своєї родини.

Віра Брежнєва здалася без макіяжу
Віра Брежнєва здалася без макіяжу

“Я почала працювати в 11 років. Це було на 50% бажання щось робити, бо мені потрібна движуха. А друге, безумовно, це було бажання допомогти батькам”, – розповідає жінка.

Вона каже, що бралася за різні роботи. Наприклад, їй з колективом могли доручити мити каруселі в парку атракціонів або розібрати старий басейн десь у покинутому парку. Але бути різноробочій Вірі було не важко – брудної фізичної роботи вона не боялася.

“Класна така, правильна сила”, – розповідає Віра Брежнєва. Вона розповідає, що всі свої “гонорари” віддавала батькам, щоб ті могли купити їжу чи одяг.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.