Як Оля Полякова вийшла заміж за багатого чоловіка, а опинилася біля розбитого корита?

Історія Олі Полякової справді цікава, адже вона вийшла заміж за чоловіка, який дарував їй діаманти та вдома. А раптом щедрі подарунки припинилися, бо різко закінчилися гроші. Такого не чекав ніхто, і Ользі довелося взяти все до рук.

2004 року Полякова вийшла заміж за бізнесмена на ім’я Вадим. Подружжя познайомилося на виступі артистки, який Оля давала на дні народження майбутнього чоловіка. 2005 року Полякова народила первістка – дочку Машу, а 2011 року подарувала дружину дочку Алісу. З боку завжди здавалося, що ця забезпечена сім’я живе у мирі та злагоді, проте головним питанням, яке часто сварило та сварить подружжя, було і залишається фінансовий момент. Адже колись її чоловік сварив грошима ліворуч і праворуч, а тепер живе за гроші своєї дружини.

“У мене був дощ із Біркенів, з діамантів, будинків та всього іншого, бо я виходила за дуже багату людину заміж”, – розповідає Полякова Маші Єфросініної.

Оля Полякова на Одеському кінофестивалі
Оля Полякова на Одеському кінофестивалі

Оля Полякова зізнається — витрачала гроші багатого залицяльника самовіддано, і дуже талановито. Здебільшого, кошти йшли на дрібні, а може й не дуже дрібні забаганки тоді ще майбутньої телезірки. Мало того, що закоханий Вадим не відмовляв своїй молодій дружині у брендових речах та аксесуарах, то ще й до Мальдів привчив, і будинок у Москві подарував. Також Полякова знімала кліпи, записувала пісні. Правда, тоді їх ще ніхто не дивився і не слухав, але блондинка із завидною завзятістю старалася.

“А я ж на цей момент продовжувала знімати кліпи, які ніхто не бачив, записувати пісні, які ніхто не чув”, – розповідає Оля.

Майбутня телезірка не залишала спроб підкорити сцену і зважилася навіть зняти кліп на нову пісню в борг. Хоча знала, що до цього її творчість не те, що не приносило дохід, а навіть не виводило в нуль вкладені в нього витрати.

Тоді вона зайняла велику суму грошей у екс-партнера з бізнесу свого чоловіка. Як бачимо зараз, позика виявилася успішною, і кліп вистрілив своєю шаленою популярністю. Це був кліп на пісню “Шльопки”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.