Зірка ТПМУ Віка Маре розповіла, як працювала офіціанткою у Поплавського

Не секрет, що Михайло Поплавський ще з початку нульових мав деякі заклади громадського харчування, в основному, придорожні.

Вікторія Маремуха, яка прославилася на всю країну завдяки участі у модельному проекті ТМПУ та ролі у реаліті-серіалі “Київ вдень і вночі”, розповіла, що сама родом із села. Так вийшло, що коли вона та її однокласники закінчили школу, Віка одна не вступила до ВНЗ, адже так хотіла. Але пізніше вона вступила до філії університету культури імені Поплавського, вважаючи цей навчальний заклад не дуже перспективним. Але на вступ вирішилася, аби кудись виїхати.

І це відкрило у її житті нові можливості. Потім Михайло Михайлович Поплавський запропонував дівчині працювати у його закладах. Починала вона як офіціантка. Зізнається, дуже переживала і нерідко роняла таці. Але завдяки старанній праці та наполегливості вже через час стала керуючою.

Але, на жаль чи на щастя, незабаром вирішила піти з цього бізнесу. Реальної причини не називає, посилаючись на те, що нібито не витримувала такого навантаження.

Цю інформацію вона розповіла в інтерв’ю телеканалу “1+1” та проекту “ЖВЛ”.

Вікторія зізнається — за неї Михайло Поплавський неодноразово жартував свої фірмові жарти про молоденьких дівчат. Однак не вважає його якимось не таким. Акуратно натякаючи на те, що Михайло Михайлович має такий сценічний образ. І нічого поганого в цьому немає.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.