Зірки, які виховують особливих дітей

Поява у родині "сонячної" дитини — це завжди випробування для батьків. Деякі, на жаль, відмовляються від таких малюків. Але герої сьогоднішніх історій роблять усе, щоб оточити своїх особливих діток турботою і любов'ю.

Федір Бондарчук і дочка Варя

Светлана Бондарчук с дочкой Варей
Світлана Бондарчук з дочкою Варею

Від першого шлюбу у російського режисера і актора Федора Бондарчука народилося двоє дітей – син Федір і дочка Варвара. Про дівчинку чоловік довго мовчав і не розповідав усіх подробиць особистого життя.

Лише в 2012 році, коли Варі було 13 років, перша дружина Бондарчука і мама Вари Світлана дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що дівчинка народилася набагато раніше терміну, і в зв’язку з цим у неї діагностували серйозні проблеми зі здоров’ям – ДЦП (дитячий церебральний параліч).

“Наша Варя просто особлива. Фантастичний, веселий і дуже улюблена дитина! Вона моментально викликає прихильність до себе всіх людей. Чи не любити її просто неможливо. Вона дуже світла. Варя, на жаль, багато часу проводить не в Росії, їй там простіше вчитися, простіше проходити реабілітацію “, – зазначила жінка.

Федір і Світлана знаходяться в розлученні в 2016 року, але батько продовжує брати активну участь у вихованні та дівчатка і підтримує її.

Сам Варя проживає з мамою в Штатах. За словами Світлани, Москва зовсім не пристосована для “сонячних ” людей.

Евеліна Бледанс і син Семен

Эвелина Бледанс и сын Семен
Евеліна Бледанс і син Семен

Актриса дізналася про страшний діагноз сина, синдром Дауна, ще на 14 тижні вагітності. Тоді лікарі запропонували жінці зробити аборт. Але сама Евеліна з чоловіком Олександром вирішили зберегти життя малюкові.

В одному з інтерв’ю Бледанс зізналася, що коли вони з чоловіком побачили свого Сему вперше, то були в захваті від щастя. Лікарі повідомили, що діагноз підтвердився і запитали, чи будуть вони відмовлятися від хлопчика.

“Я вважаю, що це кримінальний злочин – задавати батькам таке питання! Тим більше, коли породілля ще на столі “, – обурюється батько малюка.

Сьогодні мама з татом роблять все, щоб Сема був щасливий і ні в чому не потребував. Актриса нерідко виходить у світ разом з маленьким сином, викладає його фотографії в соцмережах, охоче розповідаючи про чергове досягнення хлопчика, і відповідає на питання інших батьків, які виховують дітей з таким же діагнозом.

Костянтин Меладзе і син Валера

Констянтин Меладзе с бывшей женой, дочками и сыном Валерой (по средине)
Констянтин Меладзе з колишньою дружиною, дочками і сином Валерою (по середині)

Діагноз аутизм сина відомого композитора і його першої дружини Яни поставили, коли хлопчикові було 3 роки. Ця новина стала справжнім шоком для батьків, адже до цього їх син був активним малюком.

“Це не вирок, це – розстріл, після якого тебе залишили жити. Це важке захворювання, яке поки ніяк не лікується. Воно коригується. Я говорю про важку форму аутизму, – поділилася емоціями Яна. – Таких діток можна навчати. Думаю, батькам , які зіткнулися з подібною проблемою, знайоме почуття страху, безпорадності перед горем, сорому. Наше суспільство “інакшість ” не приймає, не визнає. Але, коли у дитини з’являються перші успіхи, прокидається надія, віра – і ось тоді починається нова точка відліку справжніх перемог і світло лій гордості за свою дитину “.

Мама Валери активно займається сином і регулярно консультується з закордонними експертами. У Києві вона відкрила спеціальний центр прикладної терапії, щоб допомагати діткам з таким же діагнозом.

Співак Данко і дочка Агата

Певец Данко и дочь Агата
Співак Данко і дочка Агата

У російського співака і його дружини Наталії в 2014 році народилася друга дочка – маленька дівчинка Агата, якій поставили страшний діагноз ДЦП та мультікістоз головного мозку.

Не дивлячись на невтішні прогнози лікарів, які називали дитини “безнадійним “, батьки змогли поставити Агату на ноги. Мама дівчинки веде її соціальні сторінки, на яких ділиться здобутками своєї дочки і розповідає про її життя. Данко і Наталя активно спілкуються з іншими батьками, дітям яких був поставлений такий же діагноз. Головне – не опускати руки і вірити в краще, вважають вони.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.