“Я довго мовчав”: Віктор Павлик публічно звернувся до колишньої дружини

Український співак Віктор Павлик раніше спостерігав за конфліктами своєї колишньої та нинішньої дружини, і не втручався у них. Однак тепер, схоже, час настав.

За весь час, поки Віктор Павлик разом зі своєю дружиною Катериною Репяховою, чоловік вперше втрутився у розбірки колишньої та нинішньої після того, як вони вкотре обмінялися люб’язностями.

Запитує, як довго це триватиме. Зауважив, що не дозволить ображати кохану і готовий віддати колишній усе, аби вона відстала.

Відверту посаду Віктор Павлик зробив у соціальній мережі Інстаграм, і одразу ж обурив користувачів. Одні стали на підтримку Каті, інші — це армія колишньої дружини Лариси Созаєвої.

Зазначимо, що буквально вранці, у четвер, 25 листопада, Катерина Репяхова поскаржилася на те, що на сторінках її рекламодавців ринула армія ботів. Через те, що роботи масово почали підписуватися на рекламодавців, сторінки можуть заблокувати за спам. Отже, від майбутньої реклами у профілі у Катерини Репяхової багато хто відмовився. Репяхова переконана — це витівки колишньої дружини Віктора Павлика, яка ніяк не може прийняти їхнє щастя.

Нагадаємо, буквально кілька тижнів тому колишня дружина Павлика Лариса Созаєва, яка рік тому втратила сина, звинуватила екс-дружина в тому, що він нібито забирає в неї єдине, що нагадує їй про сина — житлоплощу. Репяхова, у свою чергу, зазначила, що Лариса Созаєва змушує Віктора Павлика оплачувати навіть її комунальні послуги, не бажаючи ставати самостійною.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.