Де Надя Дорофєєва співала до гурту “Час та скло”

Українська співачка Надія Дорофєєва нещодавно запалила свою зірку на сцені з новою силою. Десять років до цього вона була частиною успішної групи "Час та скло".

Колектив, що продюсується українським центром Мозги, активно гастролював не лише Україною, а й ближнім зарубіжжям. Однак потім все пропало так швидко, немов по клацанню пальців.

Надя Дорофєєва

Мало хто знає, що гурт “Час і скло” був не першим у житті Надії. Стартувала горіти зірка Дорофєєвої в дуже юному віці, коли тій було лише 15 років, коли Надю запросили увійти до складу молодого поп-тріо “М.Ч.С.”.

Спочатку дівчата виступали в Маріуполі під назвою “Бьюті Стайл”. Але коли колектив вирішив підкорювати нові вершини і перебрався до Москви, їх перейменували на “М.Ч.С”.

Однак такого популярного майбутнього Наді участь у творчому тріо не обіцяла. Тому гурт проіснував 2 роки і навіть встиг записати студійну платівку “Мережі кохання”, але у 2007-му продюсер закрив проект.

Звісно, юна дівчина була засмучена тим, що колектив розпався. Однак у її очах горів вогонь і було величезне бажання продовжувати. Саме тому майбутня зірка Дорофєєва моталася різними кастингами. Її старання було оцінено, тому талановита, молода та перспективна виконавиця потрапила на кастинг до репера Потапа, який був на порозі створення найбільшого в Україні продюсерського центру.

Так з’явився колектив “Час і скло”, де окрім Наді Дорофєєвої був Олексій Завгородній, який пізніше взяв псевдонім Позитив. Гурт проіснував 10 років.

Надя Дорофєєва у складі групи Час та Скло
Надя Дорофєєва у складі групи Час та Скло

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.