Анатолій Анатолич та Влад Яма стали кумами

Анатолій Анатолич та Влад Яма стали родичами. Хореограф та суддя проекту "Танці з зірками" на телеканалі 1+1 Владислав Яма став хрещеним батьком дитини телеведучого Анатолія Анатолича.

Український телеведучий Анатолій Анатолич та його дружина, бізнес-вумен Юла охрестили третю дитину. Як відомо, шоу-бізнес – дуже тісний. Тому мало кого здивує нова спорідненість. Цього разу поріднилися телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч, і лисий танцюрист країни Влад Яма. До речі, Яма не просто хореограф та танцюрист, а ще й суддя проекту “Танці із зірками”.

Хрестини відбулися 25 листопада. Хрестили дитину зірки на Подолі у Свято-Іллінській церкві

Хресною дитиною стала не менш популярна особистість – одна з власниць музичного фестивалю Atlas Weekend Ірина Федорцова.

Зазначимо, що близькі стосунки Влада Ями та його родини з родиною Анатолія Анатолича були помічені давно. Зірки часто подорожували сім’ями, відпочивали, вибиралися, як то кажуть, “у люди”. Нині ж вони офіційно родичі.

Анатолій Анатолич та його дружина Юла дуже раді тому, що їх кумами стали такі люди. Юлія наголосила, що з кожною дитиною твоя сім’я збільшується не на одну людину, на більше.

“З кожною дитиною наша родина набуває близьких, споріднених душ. І вчора наш маленький син Ніл об’єднав три сім’ї”, – зауважила щаслива мама.

Зазначимо, Анатолій Анатолій став батьком сина у 2021 році. Вагітність пара приховувала доти, доки живіт Юлії не став дуже помітним. Потім артисти виклали сімейне фото в Інстаграм та поділилися радісною звісткою. Дитину назвали Ніл. Таким чином сім’я інтерв’юера Анатолія Анатолича приєдналася до бебі-буму 2021 року.

“Ще хочу вам розповісти, що наша хрещена @ifedortsova зараз на 9-му місяці вагітності, і перед хрестинами могла народити у будь-який із днів. Хух. Встигли. Тепер чекаємо народження нашого нового хрещеного братика з дня на день”, – уточнила Юлія.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.