Який вигляд має дружина померлого Олександра Градського?

Йому — 72, їй — 37. Так, сьогодні такими шлюбами мало кого здивуєш, але ця пара була величезним прикладом для інших, а також широко обговорювалась у медіапросторі.

Напередодні, 28 листопада 2021 року, перестало битися серце 72-річного радянського та російського співака, автора пісень, композитора. Він зробив вдовою Марину Коташенко, свою кохану жінку, з якою був разом із 2003 року. А їхня історія кохання — це окремий сюжет для особистого фільму, який так і залишився не знятим.

Історія кохання Олександра Градського та Марини Коташенко

По-перше, якщо ви вважаєте, що молоденька Марина повелася за власний кошт дорослого співака, то це не так. На момент їхнього знайомства, Градський, звичайно, був популярним, проте майже 20 років пліч-о-пліч доводять — між ними справді були почуття.

По-друге, Марина – третя дружина маестро. Однак вона була не просто партнеркою для Олександра, а справжньою подругою, соратником у житті.

Олександр Градський та Марина Коташенко
Олександр Градський та Марина Коташенко

В одному з інтерв’ю Градський розповідав, що його знайомство з Мариною розпочалося, як у романтичній історії, із зустрічі на вулиці. Олександр Борисович їхав машиною і, побачивши крокуючу тротуаром чудову незнайомку, зупинився, щоб зав’язати з нею ненав’язливу розмову.

Дорослий, статний чоловік, який вміє себе подати, вмить зацікавив дівчину. Хоча йому, звичайно, довелося її трохи добиватися.

Тим не менш, їхнє кохання було, як би так сказати, “продуктивним”.

1 вересня 2014 року 33-річна Марина народила хлопчика в одній із елітних клінік Нью-Йорка. Градський, якому на момент появи третьої дитини було 65 років, вирішив назвати спадкоємця на свою честь Олександром.

Молода Марина Коташенко зараз займається модельним бізнесом. Її дуже поранила втрата коханого чоловіка, з яким вона провела всю свою молодість.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.