Арнольд Шварценеггер вперше стане дідусем

Старша донька зірки "Термінатора" 30-річна Кетрін чекає первістка.

Арнольд Шверценеггер прожив у шлюбі 25 років зі своєю вже колишньою дружиною Марією. Пара розійшлася через кілька тижнів після святкування срібного весілля.

За час сімейного життя у пари народилося четверо дітей — дві дочки і два сина. Як з’ясувалося у 2011 році, колишній губернатор Каліфорнії більше 10 років приховував позашлюбного сина, мамою якого є одна з домробітниць Шварценеггерів.

Після розриву зірка “Термінатора” продовжує підтримувати теплі відносини з усіма дітьми. Його старша дочка Кетрін в 2019 році вийшла заміж за американського актора Кріса Пратта.

У квітні 2020 року з’явилася інформація про вагітність дівчини — це буде перший онук для її 72-річного зіркового батька. Саме подружжя поки що не коментує ситуацію, але вже кілька разів Кетрін і Кріс були помічені на спільних прогулянках у домашніх нарядах, які підкреслювали круглий животик дівчини.

Наприклад, Кетрін потрапила в об’єктив фотокамери під час прогулянки з собакою в Лос-Анджелесі. Вона була одягнена у вільний комбінезон, який не приховував положення дівчини.

Кэтрин с мужем Крисом Праттом
Кетрін з чоловіком Крісом Праттом

Після весілля в червні 2019 року молодята заявляли, що були б раді “розширити сім’ю якомога швидше”. Буквально два місяці тому 72-річний Шварценеггер також зізнався, що давно хоче онуків, але не збирається тиснути ні на кого з п’ятьох дітей, включаючи Кетрін:

“Я знаю, що рано чи пізно це станеться. Вони з Крісом вирішать, коли будуть готові “.

Кетрін під час прогулянки
Кетрін під час прогулянки

 

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.