Оля Полякова остаточно роздяглася для виступу на сцені

Не секрет, що співачка Оля Полякова - королева не лише ночі, а й відвертого вбрання для виступу на публіці. Саме тому з кожним її концертом дивувати публіку новими вбраннями стає дедалі складніше.

Наприклад, на своїй новій фотографії в Інстаграм Полякова продемонструвала себе у чорній спідній білизні та прозорій кофтині. Написала, що тепер планує виступати на сцені так. На це її колега та подруга Даша Астаф’єва відповіла, що весь час так виступає і ніхто не скаржиться. Втім, знімок справді вийшов дуже гарячим.

Знімок, найімовірніше, зроблений у гримерці під час якихось зйомок. Про готовність Олі Полякової потрапити до кадру говорить і той факт, що в неї на обличчі дуже багато косметики, волосся акуратно покладено. Видно, що для такого “бойового розмальовки” знаменитість багато годин просиділа біля дзеркала зі стилістом, візажистом та перукарем.

Втім, у грудні починається сезон нескінченних зйомок передсвяткових шоу, тому роботи у довгоногої блондинки зараз більш ніж достатньо.

Після цієї публікації шанувальники Олі Полякової стали ще більше чекати на її нові випуски на Ютубі та по ТБ, щоб побачити детальніше образ суперблондинки.

До слова, до Нового року виходить кілька проектів за участю Олі Полякової. У тому числі і її фільм, де вона у головній ролі разом із Дзідзьо.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.