Померла бабуся Івана Урганта актриса Ніна Ургант, їй було 92 роки

З життя пішла 92-річна бабуся російського телеведучого Івана Урганта Ніна. Останніми роками життя актриса мала проблеми з ногами. Про важку втрату стало відомо у п'ятницю, 3 грудня.

Померла актриса Ніна Ургант, повідомляє “Фонтанка” з посиланням на прес-службу Олександринського театру. Їй було 92 роки.

Бабуся Івана Урганта, Ніна Ургант
Бабуся Івана Урганта, Ніна Ургант

Незадовго до смерті зірка радянського та російського театру та кіно Ніна Ургант розповіла, що через тривалу хворобу погано почувається. 91-річній акторці доводиться постійно сидіти вдома. Ніна Миколаївна має проблеми з ногами.

Також знаменитість страждала на хворобу “Паркінсона”, тому останні місяці, а можливо навіть роки її життя, ознаменувалися тяжким болем і спробами терпіти свій стан, пишуть у пресі.

Андрій Ургант, син Ніни Ургант, розповідав, що у віці 91 року у його матері виникли проблеми з промовою, координацією. Подробиць її стану чоловік не розкривав, проте констатував, що почувала себе дійсно дуже і дуже погано.

Ніна Ургант на обкладинці журналу «Радянський екран» у 1975 році. Сьогодні акторки не стало. Їй було 92 роки. Співчуємо її не менш талановитим синові Андрію та онуку Івану
Ніна Ургант на обкладинці журналу «Радянський екран» у 1975 році. Сьогодні акторки не стало. Їй було 92 роки.

Зазначимо, онук артистки Ніни Ургант Іван сьогодні є одним із найпопулярніших телеведучих Росії, є актором, коміком, сценаристом. На його шоу з нетерпінням чекають на запрошення всі зірки Росії та близького зарубіжжя.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.