Холостячка Злата Огневич поскаржилася на хейт та монтаж

Українська співачка Злата Огнєвіч зробила свій вибір у фіналі проекту Холостячка. Незважаючи на те, що в неї безліч шанувальників, все ж таки знайшлися й ті, хто відповів ненависними коментарями.

Зірка у фінальному випуску другого сезону шоу “Холостячка” на каналі СТБ обрала 32-річного підприємця Андрія Задворного. Вже наступного дня на артистку накинулося багато ненависників, які засудили цей вибір. Мовляв, нібито Злата гармонійніше виглядала з іншим учасником, а Андрій їй нібито абсолютно не підходить. Огневич спочатку прийняла позицію не реагувати на подібні коментарі, а потім все ж таки вирішила відстояти свою кохану людину, і зробила в соціальній мережі Інстаграм пост на тему хейту.

Фінал Холостячки 2021
Фінал Холостячки 2021

“Ось ці всі коментарі від абсолютно незнайомих людей мене глибоко дивують. У мене немає звички писати гидоти незнайомим людям. Для чого? Я люблю свою енергію спрямовувати в інший бік. А вам дякую, що знайшли для мене час, завелися, як треба, і випустили ракету у коментарях”, – зазначила Злата.

Слід підкреслити, що хейт щодо вибору на проекті “Холостяк” або “Холостячка” – явище повсякденне. Наприклад, минулого сезону, коли Ксенія Мішина обрала Олександра Еллерта, на неї теж посипався шквал докорів за те, що вона нібито проміняла можливе кохання всього свого життя на несерйозну людину.

Тим не менш, Мішина вирішила одного разу на це відповісти, щоб далі питання не тривало — сказала, що щаслива, і не планує обговорювати когось любити, а когось ні.

 

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.