Максим Галкін наважився на жіночу процедуру: його давно підозрювали

Телеведучий і комік Максим Галкін стежить за своєю зовнішністю, тому часто робить різні б'юті-процедури. Також він робить манікюр та педикюр.

Шоумен Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової, не перестає дивувати публіку. Дивлячись на його профіль, можна з упевненістю затвердити фразу про те, що багаті люди мають свої примхи. Ось, наприклад, Максим Галкін зробив собі на ногах незвичайний педикюр.

Максим Галкін зважився на жіночу процедуру
Максим Галкін зважився на жіночу процедуру

Так, багато читачів та шанувальників Галкіна можуть його засудити за це, адже існує думка, що педикюр і манікюр — це не чоловіча справа, а жіноча. Однак Галкін робить це не так для краси, як для особистої гігієни. А цього разу він наніс на великий палець на нозі ще й малюнок із змістом.

Молодий 45-річний чоловік співачки Алли Пугачової похвалився у мікроблозі креативним педикюром, зробленим на честь відомого мультиплікатора Уолта Діснея.

“Сьогодні виповнюється 120 років від дня народження Уолта Діснея! Ось вирішив привітати нас усіх із ювілеєм класика”,

– Прокоментував Максим Галкін знімок своєї ноги, який виклав у соціальну мережу Інстаграм.

Максим Галкін зважився на жіночу процедуру
Максим Галкін зважився на жіночу процедуру

У коментарях шанувальники написали, що таких жартів не розуміють. Проте знайшлися і поціновувачі сучасного мистецтва, які з позитивного погляду Слід зазначити, що дружина Максима Галкіна Алла Борисівна Пугачова не така відверта зі своїми фолловерами, як її молодий чоловік. Алла Борисівна робить публікації у профілі дуже рідко, намагаючись не давати шанувальникам знати більше, ніж у цьому їхати потреба. Однак все ж таки зрідка на неї знаходять спогади колишньої популярності і вона виставляє на загальний огляд шматочки зі свого життя у вигляді відеозаписів або фотографій.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.