Схудла на 20 кг: KAZKA показала нову фігуру

Олександра Зарицька, відома під псевдонімом KAZKA, показала знімок у молочному купальному костюмі, і всі шанувальники захоплювалися її неймовірною фігурою.

Олександра Зарицька раніше славилася своїми пишними формами. Одного разу вона стала знаменитістю, що пропагує бодіпозитив, оскільки дивлячись на неї і її впевненість у собі всі дівчата захоплювалися і божеволіли. Проте останнім часом солістка групи Казка схудла. Про це свідчить її недавнє фото у молочному купальному костюмі, зроблене на березі океану. Олександра Зарицька прямо-таки здивувала всіх своїх багаторічних шанувальників результатами перевтілення — виглядає так, ніби вона і та артистка, яка розпочинала свій шлях у складі гурту Казка — це зовсім різні люди.

Олександра Зарицька сильно схудла: допомогли “плюси”

Слід зазначити, що схуднення прийшло не просто так, а під час участі у проекті телеканалу 1+1. За час участі у проекті “Танці з зірками” лідер гурту KAZKA Олександра Зарицька схудла на 20 кілограмів! Зірка вирішила продемонструвати фігуру шанувальникам.

Олександра Зарицька сильно схудла
Олександра Зарицька сильно схудла

Ефектний знімок у молочному купальнику передає атмосферу літа. Він зібрав безліч позитивних коментарів та лайків.

Зазначимо, що для інтенсивного схуднення дієтологи розробили Олександрі інтенсивну програму схуднення, яка, як бачимо, дала свої результати.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!