Григорій Решетник побачив світ з дружиною

Григорій та Христина Решетники – одна з найкрасивіших пар сучасності. І кожен їхній вихід на якийсь знаковий захід - це привід для обговорень.

Зовсім недавно зіркові багатодітні батьки вирушили до ресторану, показавши, що ще можуть виявляти романтику один до одного, і троє дітей тому абсолютно не завада.

Григорій та Христина Решетник вирушили до ресторану свого друга та колеги Ектора Хіменес Браво

Григорій та Христина Решетник вирушили до ресторану свого друга та колеги Ектора Хіменес Браво
Григорій та Христина Решетник вирушили до ресторану свого друга та колеги Ектора Хіменес Браво

Пара позувала перед камерою у ефектних образах. Григорій Решетніков одягнув білу сорочку та класичний синій костюм та темні туфлі.

Крістіна Решетник також обрала одяг синього кольору, тому аутфіти подружжя мали гармонійний вигляд. Вона постала в обтягуючій міні-сукні, що підкреслювало фігуру. Яскравим акцентом у образі зіркової дружини стала біла стрічка, зав’язана на шиї.

Кохана ведучого поєднала вбрання з бежевими туфлями-човниками на високому підборі, а також чорною лакованою сумкою. Вона розпустила волосся, а на обличчі зробила легкий макіяж.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.