Тіна Кароль знялася в рекламі в одних босоніжках

Смілива українська співачка Тіна Кароль напередодні Нового року представила нову колаборацію – тепер вона пропонує гарну святкову модель босоніжок із дорогим камінням. І моделлю, за традицією, стала сама Кароль.

З початком пандемії Тіна Кароль зрозуміла, що творчість артистів може бути повністю або частково обмежена. І не помилилася, адже в деяких містах забороняли концерти, а артисти, яким все ж таки можна було виступати, змушені були давати по 2 концерти на день, оскільки заповненість зали мала не перевищувати 50%.

Тому Тіна Кароль розрахувала все на пару кроків уперед і вирішила продемонструвати себе як бізнес-леді. Вона створила кілька колаборацій із бізнесом. Зокрема, її проектами стали створення жіночих босоніжок із девізом “Саме собі свято”.

Напередодні Нового 2022 Кароль вирішила представити нову модель, яка вишукано виглядає на будь-якій ніжці, і ідеально підійде для святкового світського виходу, або просто порадувати себе шикарним взуттям.

Тіна Кароль сама стала моделлю для своєї нової колаборації

Рекламне відео зірка виклала у себе в Інстаграм-профілі, чим спровокувала безліч позитивних коментарів.

“Сабо і босоніжки, що вже стали бестселерами, ПРЕЗЕНТУЮТЬСЯ в чорному сатині зі святковими перлинами. У босоніжках декорована вся задня частина туфельки, а під підбором висить фішка колекції – кокетлива перлина. Ти – сама собі свято, створюй своє!” – написала Тіна Кароль.

Ось що їй пишуть у коментарях:

  • нереально красива робота, я в захваті!
  • Тіна ви богиня
  • це найкраща реклама, що я коли-небудь бачила! Тіна, ти бомба
  • Офігенний ролик, офігенні туфлі! Чудова ТИНА
  • ключ від мого серця вкрала не Лариса, а Тіна

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".