Добринін та Квіткова розповіли, через що мало не розлучилися

Дар'я Квіткова та Микита Добринін офіційно у шлюбі трохи більше року. У відносинах вони складаються з часів шоу "Холостяк", де Микита вибрав Дашу.

За такий досить великий час у пари було різне — і сварки, і щастя, і радість, і напружені моменти.

Програма “Зоряний шлях” на телеканалі “Україна” запропонувала молодій сім’ї згадати найважчу сварку для обох. Слід зазначити, що партнери відповідали окремо, тому версії у них трохи не співпали.

Квіткова та Добринін
Квіткова та Добринін

Микита Добринін розповів, що перша велика сварка між закоханими сталася після реаліті шоу “Холостяк”, де пара, власне, і познайомилася. При чому посварилися вони тоді, коли дивилися разом це шоу.

“Коли ми разом сидимо вдома, обіймаємось, цілуємось, а тут на екрані показують мене з іншою дівчиною… І начебто ми всі розуміємо, але все одно дещо не так. Я б не сказав, що це серйозна сварка, але які- то конфлікти все одно виникали”, – зізнається тілі та радіоведучий Микита Добринін.

Даша Квіткова
Даша Квіткова

А ось Дар’я з цього приводу має свою думку. Вона згадала зовсім іншу історію, коли журналісти програми “Зоряний шлях” запитали у неї про її першу серйозну сварку з коханим Микитою Добриніним.

“Він такий приходить і каже: “Я хочу їхати до Барселони!”. Я кажу: “Клас, давай, поїхали”. Я легка на підйом, і він такий: “Ні, я хочу їхати один у Барселону”. І потім я дізнаюся, що мені він каже, що він хоче побути один, один, один, а там він зустрічається з друзями і таке. Звичайно, на цьому тлі у нас трапилася велика сварка, де я збирала речі і йшла Він мене зупинив і ми поговорили, і з тих пір якщо він хоче до Барселони, ми летимо разом”, – розповідає Даша Квіткова.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.