Сердючка виступить на Новий рік за рекордний гонорар

Подейкують, що Новий рік 2022 року Вєрка Сердючка зустріне в Дубаї. І не просто у ролі туриста, а як артист.

Відомо, що Данилко у костюмі Вєрки Сердючки у новорічну ніч виступатиме у Дубаї. За попередніми даними, він візьме участь у фестивалі Big Art в одному з курортних готелів. У російських ЗМІ пишуть, що також у фестивалі візьмуть участь їхні зірки, тож гонорар Данилко було розсекречено.

За скільки Вєрка Сердючка виступить у Дубаї

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка

Один із організаторів фестивалю Максим Берін розповів, що переговори про те, щоб у Дубаї на фесті виступив легендарний український артист, розпочалися ще в середині 2020 року. Адже Сердючка – це буде фішка цієї вечірки.

“Варто Андрію зі своїм великим колективом, величезним оркестром з більш ніж 22 людей вийти на сцену, людей з танцмайданчика не забрати”, – зізнається один із організаторів.

За непідтвердженими з офіційних джерел даними, відомо, що Андрій Данилко візьме 12 мільйонів рублів, близько 4,5 мільйона гривень.

Сердючка виступатиме як зі своїми класичними хітами, які долинають на всіх вечірках, так і з новою композицією англійською мовою, яка отримала назву “Wild Christmas”, що в перекладі російською означає “Дике Різдво”.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

Сам Андрій Данилко ще не коментував свій виступ у Дубаї, проте місцеві шанувальники та туристи, які планують відзначати свято там, були раді інформації про те, що їхній кумир виступить з концертом.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.