Перша дружина Юрія Горбунова: як виглядає, чому розлучилися

Юрій Горбунов зараз є батьком двох дітей та щасливий у шлюбі з Катериною Осадчою. У 2021 році у нього народився другий син Данило. Раніше у нього народився син Іван.

Мало хто знає, але раніше, ще до публічності, Юрій Горбунов мав ще одну дружину. Звичайно, вона була не такою публічною, як нинішня Катерина Осадча. Звали першу дружину Юрія Горбунова Людмила. Відомо, що у шлюбі пара прожила два десятки років, однак, з невідомих причин, спільних дітей у пари не було. Зате у Людмили була дитина від іншого шлюбу.

Біографія кохання: Людмила та Юрій Горбунови

Перша сім'я Юрія Горбунова
Перша сім’я Юрія Горбунова

Пара одружилася в далекому 1995 році. Не завадило молодому коханню навіть те, що між партнерами була різниця у віці 10 років, а у Люди була дитина від попередніх стосунків. Юрій вкрай відповідально ставився до обов’язків чоловіка, тому робив усе, щоб кохана жінка була щасливою і не відчувала нестачі чогось. Юрій Горбунов неодноразово зізнавався — свою колишню дружину справді любив. Проте, раптом зрозумів, що кохання пройшло.

Причиною розлучення Людмили Горбунової та Юрія Горбунова стала, можливо, Катерина Осадча

Достовірно ніхто не знає, через що подружжя розлучилося. Але, ймовірно, причиною стало саме те, що на своєму робітнику Юрій зустрів нове кохання Катерину Осадчу.

У мережі обговорюють фото молодого Юра Горбунова
Юрій Горбунов

Роман із Катериною у Юрія розпочався у 2015 році. Як пізніше зізнався артист, він сам довгий час не міг повірити в те, що має стосунки з Осадчою. Усвідомлення не приходило навіть тоді, коли він прокидався вранці і бачив на сусідній подушці телеведучу програми “Світське життя”.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.