Що насправді пов’язує Пилипа Кіркорова та Ані Лорак? Більше ніж любов

Кіркоров - рекордсмен за кількістю друзів серед зірок та політиків. Він хоч і скандальний, і епатажний, але все ж таки намагається з усіма знаходити спільну мову і зберігати нейтралітет.

Його найкращою подружкою багато років є українка Кароліна Куек, яка називає його своїм “хрещеним батьком” та близьким другом.

Її з дочкою шанувальники бачать практично на всіх знакових для Пилипа заходах. Звичайно, спочатку всі думали що у Ані та Філіпа кохання. Ця інформація буквально розривала ЗМІ після виходу кліпу Кіркорова на пісню “Ілюзія”.

Чарівна Ані Лорак

Українська співачка Ані Лорак повідомила в інтерв’ю російській пресі пікантну подробицю її стосунків із Пилипом Кіркоровим.

Якось в інтерв’ю через багато років Лорак розповіла пікантну подробицю:

“Зараз, переглядаючи це відео, Філіп сказав мені: “Який же я там був закоханий!”

У відео артист цілується з Ані Лорак та рада дуже проникливо грає закохану пару.

Ані Лорак
Ані Лорак

За припущеннями преси, відео не вийшло на екрани одразу після зйомок через те, що Ані Лорак активно готувалася до весілля із Муратом. А Філіп Кіркоров вирішив не заважати молодій парі бути щасливими. Сам співак поки що ніяк не прокоментував у пресі заяви українки. Однак він завжди заявляв, що Лорак – це близька подруга його родини.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?