“Точно двійня”: Нюша опублікувала знімок у білизні та вразила фанатів розмірами живота

Співачка Нюша, яку в реальному житті звуть Ганна Шурочкіна, вагітна та чекає на поповнення. Донедавна шанувальники гадали, хто ж у неї буде — хлопчик чи дівчинка.

Проте після того, як вона нещодавно опублікувала знімок у білизні, шанувальники переконалися — швидше за все, зірка матиме двійнят. Таке припущення дивані експерти зробили за розміром живота, який у Нюші реально величезний. Мабуть, він уже дуже опустився вниз, що говорить про швидке наближення дати пологів. Тим не менш, сама зірка не коментує чи двійня у неї буде.

Просто погляньте на це фото і самі переконайтеся, що співачка Нюша ризикує стати відразу дворазовою мамою!

“Який пузяш, у вас там точно один?”; «Точно двійня»; «Як сильно опустився живіт»; “Коли ти вже народиш?”; «Там два хлопчики»; “Очуміти, який животик великий”, – пишуть у коментарях численні фанати співачки.

Однак знайшлися і такі фоловери, які засудили Нюшу за публікацію таких делікатних знімків, і не погодилися з думкою про те, що зірка може бути вагітна одразу двійнятою.

  • Я свій вагітних живіт не так часто бачу, як Нюшин
  • Одягу з кожним знімком все менше і менше …. Навіщо животик для всіх викладати? Не розумію….
  • Боже. Ну, очевидно ж, що в такий живіт 2 не поміститься
  • НАВІЩО всім бачити твій живіт … НАВІЩО??? Збожеволіють …де сором то….

Зазначимо, нещодавно громадськість дізналася, що 30-річна співачка Нюша, справжнє ім’я якої Ганна Шурочкіна, скоро стане мамою вдруге. Артистка вагітна від свого 41-річного чоловіка Ігоря Сівова, з яким перебуває в офіційному шлюбі майже чотири роки.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.