З неросійським чоловіком: Лорак помітили в компанії з новим залицяльником

Поки колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу влаштовує свою долю у компанії з Лілією Абрамовою, співачка теж не марнує часу.

Лорак – дівчина красива і дуже видна. Їй багато з ким і багато, коли приписували романи. Після історії з першим чоловіком та його зрадою, Лорак зареклася не виносити свої стосунки у публічну площину, щоб потім не вислуховувати ні від кого жалісливих слів та закидів, тому зараз складно сказати, з ким саме Ані полягає у стосунках.

Нещодавно Лорак дала концерт і виклала фотографії з цього заходу до себе в Інстаграм. Поруч із нею деякий час виступав артист неросійської зовнішності. У ньому публіка дізналася про співака, який виступає під псевдонімом МОП.

Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком – ним виявився співак МОП

Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком - ним виявився співак МОП
Ані Лорак засікли з неросійським чоловіком – ним виявився співак МОП

Відомо, що Лорак та МОП мають композицію, записану спільно, тому не дивно, що вони багато часу проводили та проводять разом.

Однак, які саме відносини пов’язують пару поза робочою площиною — це велике питання.

Деякі фанати в коментарях до публікації Ані Лорак припускають, що у пари справді можуть бути якісь почуття одне до одного, які успішно маскують під спільними виступами та репетиціями.

Ані Лорак на концерті
Ані Лорак на концерті

Однак на даний момент ця інформація — це не більше, ніж здогади. А своє особисте життя мати дорослої дочки Софії Муратівни Налчаджіоглу продовжує старанно приховувати під сімома замками.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.