Холостячка Ксенія Мішина вперше розкрила реальну причину розриву з Еллертом

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт не разом уже кілька місяців.

Під час свого розриву Ксюша та Саша сказали коротко – не зійшлися характерами. А якою була реальна причина розриву однієї з найкрасивіших українських пар, досі цікаво публіці. Це питання телеведуча Катерина Осадча вирішила поставити Ксенії особисто.

Мішина зрозуміла, що більше немає сенсу приховувати такі подробиці з особистого життя, і зізналася, що останнім часом у них було дуже багато сварок.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Вони сварилися з різних побутових приводів, і те величезне кохання, яке було, з кожною сваркою зменшувалося і зменшувалося.

Мішина зізнається — одразу вона зрозуміла, що просто загубилася. Їй хотілося бути щасливою, а виходило навпаки.

Синові, каже, нічого не довелося пояснювати, він сам усе зрозумів. З Олександром розлучилися, зараз її серце вільне, і вона живе собі.

Проте в ексклюзивному інтерв’ю Катерині Осадчій зізнається, що не відкидає возз’єднання з Олександром Еллертом найближчим часом.

Звичайно, зірка шкодує про розлучення, і коли Катерина Осадча завела за це тему, то в екс-учасниці шоу “Холостячка” помітно став сумніший голос. Тим не менш, Мішина наголошує — хоче і житиме для себе.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.