Ледве вареник прикриває: Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Українська співачка Надя Дорофєєва для багатьох є іконою стилю. Недарма вона має свій шоурум у Києві, де вона продає круті дизайнерські вбрання для молоді.

Незважаючи на те, що Надя – прибічник усього короткого, дуже яскравого та суперпрозорого, вона практично ніколи не виглядає вульгарно. Навпаки – всі її вбрання, навіть ті, які “тільки вареник прикривають” сидять гармонійно та гідно.

Наприклад, напередодні Дорофєєва показала коротке кремове плаття, що переливається, в якому зірка збирається зустріти Новий 2022 рік.

Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік
Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Сукня Надя поєднала із прозорими босоніжками на високому підборі. Волосся випрямила, а на обличчі зробила макіяж з білими тінями та чорними стрілками на повіках та чудовою помадою на губах. Серед аксесуарів look завершили сережки. Загалом аутфіт вийшов дуже стильним та гармонійним.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?