“Мужик врізався та втік”: дружина шоумена Анатолія Анатолича потрапила в аварію

Увечері 14 грудня у Києві трапилася аварія за участю дружини шоумена Анатолія Анатолича.

Юлія Бойко, яка у 2021 році подарувала своєму чоловікові Анатолію Анатоличу дитину, поскаржилася на те, що напередодні потрапила до ДТП.

Про те, що трапилося в Києві в районі Оболоні, в Інстаграм-сториз розповів сам ведучий, записавши серію роликів з місця події.

Інтерв’юер та телеведучий поскаржився, що через ДТП автомобіль отримав пошкодження бампера та фар. Чоловік розповів, що на момент зіткнення за кермом була його дружина. Відомо, що інший автомобіль просто в’їхав у машину сім’ї Анатолія Анатоліча та втік з місця ДТП.

“Мужик на Cayenne врізався, вийшов, побачив і втік. Запам’ятали тільки номер: 0080. Подонок: п’яний на такій швидкості вилетів”,

– Спершу заявив на камеру Анатолій Анатолій.

Потім з’ясувалося, що Анатолій Анатолій та його дружина Юлія Бойко написали заяву за фактом ДТП у поліцію. Правоохоронці досить оперативно розшукали горе-водія та тимчасово затримали його, щоб провести експертизу. Як розповів пізніше сам Анатолій Анатолич, медична експертиза показала, що водій Порш Кайєн був тверезий.

Анатолій Анатолич підкреслив, що свою дружину не вважає винною в цій аварії, і уточнив, що інший водій, який все ж таки винен, був за кермом тверезий.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.