Багатодітний батько Валерій Меладзе з доньками: у мережі показали співака серед молодих красунь

У Валерія Меладзе шестеро дітей: троє доньок від першого шлюбу з Іриною Меладзе (шлюб тривав майже 30 років), і двоє синів та донька від другого шлюбу зі співачкою Альбіною Джанабаєвою (у шлюбі 7 років).

Валерій Меладзе, незважаючи на розлучення зі своєю першою дружиною Іриною, все ж таки намагається підтримувати добрі взаємини з усіма своїми дітьми. Саме тому він знаходить вільний час, щоб побачити дочок, зводити їх до ресторану. Справжньою розкішшю вважається можливість разом кудись полетіти у відпустку, хоч би на вихідні. Але через високу зайнятість Меладзе це практично неможливо.

Проте зараз у соціальній мережі Інстаграм активно обговорюють знімок Валерія Меладзе з його доньками. Фотографія, очевидно, була зроблена в якомусь закладі — або кафе, ресторан, або театр. Меладзе-молодший притулився до своїх доньок і радісно посміхається.

Дівчата також виглядають щасливими поряд зі своїм татом.

Шанувальники пишуть, що дівчатка одна одною кращі. А також зазначають, що на свого тата вони мало схожі. Проте це не скасовує факт спорідненості.

Ось що ще фоловери пишуть у коментарях до фотографії Валерія Меладзе та його трьох старших дочок:

  • Діти взагалі всі гарні, а артистів звичайно поза конкурентами!
  • Молодець! Усі діти гарні!
  • Всі дочки одного обличчя … красуні, але надто вже схожі, цікаво за характером теж схожі і за інтересами? Молодша (з першої трійки) трохи – тільки інший погляд.
  • Суперрр!! Красуні!! Щастя Вам дівчинки величезного!!
  • Красиві дівчата, красиві зуби та мама у них шикарна жінка. Люди, чому ви такі озлоблені?
  • Адже багато хто з тих, хто пише гидоти, навіть близько не дотягує до рівня цих дівчат

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.