Поплавський засвітився в компанії дівчаток у купальниках у нічному клубі

Одіозний ректор і шоумен Михайло Поплавський ніяк не може вибратися через скандали про його романи з молоденькими дівчатами.

Очевидно, Михайлу Михайловичу Поплавському зовсім нецікаво, що про нього говорять. Йому головне зробити так, щоб про нього взагалі говорили. Наприклад, одним із гучних скандалів за його участю є те, що йому приписують численні короткочасні романи зі студентками навчального закладу, де він працює. Правду, безумовно, знає лише Поплавський, але, дивлячись на ту кількість відео та фото, які він розповсюджує в соціальних мережах за їх участі, все стає зрозумілим само собою.

Наприклад, напередодні одіозний шоумен виклав відео, де він у малиновому піджаку та рожевій машині розважається чи в клубі, чи в павільйоні, а навколо нього крутяться молоденькі дівчата в купальних костюмах блакитного кольору.

Очевидно, чоловік звик до такої аудиторії.

На відео Поплавський та дівчата енергійно рухаються під активну музику. Але незважаючи на скандальність артиста та ректора, ненависних коментарів у соціальних мережах поменшало. Адже публіка все більше захоплюється яскравими незвичайними персонажами, з яких і можна посміятися, і щось цікаве почерпнути.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.