“Наша родина переживає непрості часи”: Катерина Репяхова назвала можливу причину розлучення з Павликом

Катерина Репяхова розповіла про те, що між нею та її чоловіком Віктором Павліком сталася сварка.

Пара, яка раніше здавалася ідеальною, зараз переживає непрості часи. Про це сама Катя Репяхова розповіла своїм фолловерам.

Про сварку з чоловіком Катерина розповіла в Інстаграм-каналі напередодні, виклала фото у сльозах та уточнила, що не знає — чи будуть вони після цього разом. Припущення фанатів різні, проте сама Катя як першоджерело не розповіла, на якому саме грунті вони посварилися.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік на межі розлучення?

Фактично, так. Цей висновок можна зробити з її фрази про те, що вона нібито не впевнена, чи будуть вони далі разом. І це після того, як улітку цього року Катерина подарувала Вікторові Франковічу сина.

Катя заявила, що не збирається приховувати “реальну картину”, тому й розповіла про сварку. Мовляв, останнім часом стосунки з чоловіком особливо напружені і як буде далі — вона не знає.

“Наша сім’я переживає непрості часи”, – підсумувала Катерина. Також дружина та концертний директор Віктора Павлика дала зрозуміти – не зупиняється жити, адже викладає різні публікації, рекламу, інформаційний контент у своєму блозі.

Віктор Павлік за цим фактом коментарів поки що не давав.

Також не коментувала цю заяву екс-дружина Павліка Лариса Созаєва. Але цілком імовірно, сварки між подружжям виникли на ґрунті скандалу з Созаєвою.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.