Тіну Кароль обділили у нагороді на престижному конкурсі YUNA: вона образилася

У 2021 році Тіна Кароль мала безліч гучних проектів, які піднесли її на пік. Проте нагородили її не дуже щедро.

Премія YUNA – це музична премія, яка присуджується артистам різних сфер за особливі здобутки. Кароль обурилася, що після багатьох колаборацій та нетрадиційних рішень, гучних концертних шоу, кількох великих проектів (“Скандал” та “Подвійний рай”) її номінували лише на одну премію.

Підтримали Кароль та інші артисти, яким теж було прикро за те, що вона така активна, професійна та талановита, проте її досягнення не гідно оцінені.

Проте оргкомітет музичної премії YUNA-2022 номінував зірку лише на одну категорію – “Найкраща виконавиця”

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Це зачепило не лише саму артистку, а й режисера та продюсера Олега Боднарчука.

“Дуже самобутній, новий та складний перформанс Тіни Кароль на фестивалі Atlas Weekend з безліччю цікавих, сучасних та інноваційних рішень проігнорували. Як член журі, віддав би голос саме за це шоу”,

– сказав Бондарчук. Він також натякнув, що деякі концертні шоу, які були номіновані у цій галузі, навіть є не концертним шоу, а радше музичним.

Сама Тіна Кароль хоч і заявляла, що не працює заради нагород та досягнень, а працює заради свого глядача, проте все одно почувається в даній ситуації трохи обділеною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.