Хто був першим чоловіком Олі Полякової? Біографія знаменитої співачки та її особисте життя

Оля Полякова сьогодні — це популярна українська співачка, артистка та телеведуча, самодостатня жінка, яка цілком може собі дозволити сама забезпечувати свою сім'ю.

Проте самодостатньою та самовпевненою Полякова була не завжди. Адже коли вона познайомилася зі своїм першим та єдиним чоловіком Вадимом, вона була нікому невідомою дівчиною, яка писала пісні, знімала кліпи, проте композиції ніхто не слухав, а відеороботи ніхто не дивився.

Історія кохання Олі Полякової та її дружина Вадима

Оля Полякова показала свій відпочинок на Сицилії: нечувані гроші – може собі дозволити
Оля Полякова

Слід одразу зазначити, що чоловік Олі Полякової – людина непублічна. За фахом він фінансист, і тому заробляв непогані гроші у нульових. Проте потім законодавство України трохи змінилося, і операції, які виконував Вадим, переклали на банки. Відтак на довгий час чоловік залишився без роботи. Проте навіть його низький, а іноді й нульовий дохід не став причиною розриву з Ольгою.

У 2004 році вокалістка та фінансист зіграли весілля. Відомо, що Вадим старший за свою дружину на 15 років. У січні 2021 року Ользі виповнилося 37 років, а її чоловікові зараз 52 роки.

В інтерв’ю Дмитру Гордону співачка розповіла, що чоловік дуже дбайливо до неї ставиться і що він найближчий її друг.

Оля Полякова та Вадим: діти

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою

У суперзірки є двоє дорослих дочок. Але навіть два декрети не завадили її творчості. Старшу дочку звуть Маша і вона вже йде стопами своєї мами — прокладає собі дорогу в шоу-бізнес. Молодшу дочку звуть Аліса, але вона поки що не дуже рада всій публічності, яка впала їй на голову через статус мами.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.