Леся Нікітюк одягла сукню, яку навіть трусів не прикриває

Телеведуча Леся Нікітюк хотіла показати домашнє новорічне фото, а натрапила на обговорення.

Вона позувала у себе вдома біля каміна. Для фотографії телеведуча Нового каналу обрала сукню кольору “молоко”. Сукня тісно обтягувала постать Лесі Нікітюк. Незважаючи на те, що воно довге, вбрання досить відверте за рахунок свого великого розрізу збоку. Таким чином, нескінченно довгі ноги Лесі Нікітюк стають видно всім і кожному.

На новому знімку Леся Нікітюк сіла так, що її ноги були на першому плані фотографії, але шанувальники звернули увагу не тільки на це, а й на те, що Нікітюк мало не блиснула своєю білизною, адже причинне місце виявилося практично відкритим.

Зважаючи на все, Нікітюк зовсім не бентежить таке одкровення, адже вона останнім часом викладає дедалі більше провокаційних фотографій. То вона забула надіти ліф і сфотографувала свій бюст у крихітній майці, то забула прикрити цікаві місця, коли знімалася у міні-сукні на березі океану.

Ці знімки доводять те, що Леся надзвичайно пишається своєю фігурою, і готова показати її шанувальникам. До речі, відгуки про фотографії Лесі Іванівни дуже позитивні, тому їй явно нічого соромляться.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.