Камалія попрощалася з шанувальниками: “До швидкої зустрічі!” (Відео)

Співачка Камалія виклала відеозапис, зроблений у літаку. Там вона показує, що відлітає.

В описі до відео Камалія пояснила, що прощається з курортом Буковель, бо вихідні закінчилися і настав час повертатися додому. Зірка на відео виглядає радісною, усміхається, шкіра обличчя чиста, зі здоровим блиском. Це говорить про те, що чисте карпатське повітря, активний відпочинок та час, проведений за містом, пішли співачці на користь.

Крім того, на відео Камалія позує в “повному бойовому розфарбуванні”. Вона зробила собі дуже яскравий макіяж з акцентом на очі та вирівняла волосся. Таке укладання дуже молодить українську зірку, зазначили фоловери.

Ось що у коментарях до відео співачки Камалії пишуть її шанувальники:

Ви вже й покаталися! А ми тільки збираємось))), — написала одна з шанувальниць. Камалія їй відповіла: “Ще тільки збираємось кататися із завтрашнього дня”.

І я туди ж, написала користувач із ніком __elena_kravtsova_. На що Камалія їй відповіла: “Отже, побачимось на схилах!)”.

На відео миттю потрапив у кадр чоловік Камалії Мохаммад Захур. Поряд із ним ще хтось сидить. Можна припустити, що це доньки – Арабелла та Мірабела. Адже сім’я часто відпочиває у повному складі.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.