Донька на мільйон: скільки Галкін та Пугачова витрачають на дітей?

Багато російських родин живуть за межею бідності, однак у цій сім'ї не звикли економити на чомусь.

Вони живуть у палаці, господарство веде ціла бригада персоналів, дорослі та діти тут живуть на втіху. Напевно ви вже здогадалися, що мова піде про Аллу Борисівну Пугачову та її сім’ю – чоловіка Галкіна та спадкоємців Гаріке та Лізі. Всім цікаво рахувати чужі гроші, тому ми розповімо вам скільки Алла та Макс витрачають на своїх спадкоємців. Ви будете здивовані цим надзвичайно високим сумам.

Ліза та Гаррі Галкіни
Ліза та Гаррі Галкіни

Наприклад, ще два роки тому для зоряної сім’ї дитячий садок коштував 400 тисяч рублів на місяць, викладач французької мови Лізи та Гаррі щомісяця отримує 220 тисяч, а інструктор з плавання – 48 тисяч. Логопеду пара платила 20 тисяч на місяць, а у няньки двійнят зарплата 210 тисяч рублів. Більшість із цих статей витрат залишилися досі. Тільки дитячий садок замінила престижна гімназія, яка просить мільйони за навчання зіркових дітей.

Восени 2021 року двійнята пішли до другого класу, і ретельно підготувалися до нового навчального року.

Так, за навчання дітей у престижній московській школі Пугачова та Галкін платять близько 3 мільйонів рублів. Місяць перебування однієї дитини в гімназії обходиться зірковим батькам 160 тисяч.

Також Ліза та Гаррі займалися плаванням, вивчали гру на музичних інструментах та акторську майстерність. Не дешево обходяться батькам та хобі малюків. За відкритими даними відомо, що зараз зарплата інструктора з плавання для двійнят виросла вже до 70 тисяч рублів. Няні теж підняли гонорар мінімум до 300 тисяч рублів. Якщо ви запитаєте, навіщо таким дорослим дітям няня, то відповідь проста — вона навчає дітей стежити за собою, прибирати, робить з ними уроки, вчить навіть готувати їжу. Тому природно, що це чималих грошей. З вулиці співробітників для свого особняка Алла не бере, а тим більше не підпускає до дітей нікого збоку. Завжди йде жорсткий відбір на місце у найпопулярнішому будинку села. І без особистих рекомендацій своїх друзів, Примадонна нікого не наймає.

Звісно, найкращий персонал вимагає хороших грошей, адже працівники, які займаються управлінням та господарюванням, не працюватимуть за копійки.

І це ще не зважаючи на те, що Алла Борисівна одягає своїх спадкоємців виключно у дизайнерський одяг від провідних московських модельєрів.

Крім того, таємниця, вкрита мороком – це те, скільки Гарику та Лізі дають грошей на кишенькові витрати. А враховуючи те, що вони можуть спокійно накопичити на дорогу гру чи гаджет, батьки цим їх не ображають.

А як ви вважаєте, чи доречно давати дітям багато грошей на особисті кишенькові витрати, якщо в сім’ї гарне матеріальне становище? Чи все ж таки це може розпестити дитину і зіпсувати її?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.