Вихідні на новорічні свята 2022 року: скільки вихідних буде на Новий рік та Різдво

Новий рік уже на порозі. До свят залишилося менше двох тижнів. Якщо ви ще не планували свій відпочинок у святкові дні, то саме час це зробити з огляду на графік робочих та вихідних днів на новорічні свята 2022 року.

Новорічні свята 2022 року традиційно порадують українців додатковими вихідними. У січні ми отримаємо затяжні вікенди, під час яких можна буде відпочити і набратися сил. Дізнайтеся, скільки ж вихідних буде в Україні на Новий рік та Різдво у наступному році — далі у нашій статті.

Новорічний стіл 2022
Новий рік 2022

Грудень та січень порадують українців трьома тривалими вихідними.

Почнеться все із святкування католицького Різдва Христового. Це свято відносно нове, проте воно все одно є вихідним днем на державному рівні. Свято припадає на суботу, 25 грудня. Враховуючи нинішнє українське законодавство, його буде перенесено на понеділок, 27 грудня.

Наступних вихідних буде подовжено на честь Нового року. 1 січня випадає на суботу, тож неробочий день знову перенесуть на понеділок. Неробочими будуть дні із 1 по 3 січня.

7 січня Різдво відзначать православні християни. 2022 року він випадає на п’ятницю, тому вихідний не переводиться. Таким чином, вихідні на православне Різдво продовжаться з 7 по 9 січня. А в перший тиждень січня ми працюватимемо лише 3 дні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.