Час народжувати – Бебі-бум 2022: вагітні Кароль, Каменських, Дорофєєва, Гросу та інші зірки (відео)

Вони готуються стати батьками? Які зірки наступного року можуть піти у декрет? Фанати зробили свої ставки на основі заяв самих зірок та їхнього життя, яке ті транслюють в Інстаграм.

Тіна Кароль давно хотіла доньку, хоч офіційно в неї чоловіка немає. А Настя Каменських говорила про надлишки материнського інстинкту ще десять років тому. Проте Потап так і не зробив її матір’ю своїх дітей. То чи здійсняться мрії співачок у 2022?

Дивіться новий випуск про те, хто з наших зірок мріє про поповнення в сім’ї. Наприклад, Кароль є мамою. Має син Веня.

Веніамін Огір та Тіна Кароль
Веніамін Огір та Тіна Кароль

Проте вона багато років мріє про доньку. Вона – жінка-слово. Тож якщо щось захотіла, то неодмінно цього досягне. Ось тільки для дитини потрібний батько. А Тіна Кароль поки що офіційно самотня. Каменських за секретом Осадчої розповідала, що в неї через край хлюпають материнські інстинкти. Втім, Потап, схоже, не ставив у пріоритет виховати ще одну дитину, адже син від попередньої дружини Ірини Горової репер уже має.

Ризикує стати мамою та Аліна Гросу. Її у 2021 році помітили за новим романом. Її коханий Роман Полянський зовсім не проти приміряти на себе роль батька в сім’ї з Гросу, тому за секретом розповів журналістам, що вже з нетерпінням чекає на цей момент.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Сподіваємося, що у наших улюблених зірок збудуться всі побажання, і вони знайдуть справжнє жіноче щастя у 2022 році! Згодні? Пишіть у коментарях свою думку!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.