Наталя Могилевська показала, чим харчується для схуднення: розкрила свій холодильник

Співачка Наталія Могилевська досить часто бореться із зайвою вагою. Так сталося, що через деякі обставини вона схильна до повноти.

Підтримувати здорове тіло та хорошу форму їй допомагає комплекс із двох простих правил, відомих кожному – це чисте харчування та спортивні вправи.

У багатьох людей, які прагнуть схуднення, є дві основні проблеми – як обмежити себе в шкідливій їжі, і як змусити себе займатися спортом.

Якщо вірити публікаціям Наталі в Інстаграм, їй було складно коригувати своє харчування, але у цій зірці допомогла зірковий дієтолог та тренер Аніта Луценко.

Влітку Могилевська навіть сперечалася з Анітою, мовляв, якщо не скине до свого дня народження певну кількість кілограмів, то змушена буде голити свою голову налисо.

Враховуючи те, що у Наталії залишилися її шикарні кучері, схуднення все ж таки виявилося успішним. А головне, що допомогло українській зірці та подрузі Влада Ями – це кардинальне перебудова своїх смакових уподобань.

Наразі Наталя Могилевська відкрила свій холодильник і показала його всьому Інстаграму. Як можна побачити по фото, там дуже корисна їжа для активного схуднення.

У коментарях до публікації співачка запитала, що можна їсти перед сном, якщо відчувається голод, але щоб не нашкодити фігурі.

Могилевська показала вміст свого холодильника
Могилевська показала вміст свого холодильника

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.